Indkøbskurv  

Ingen varer

0,00 DKK Fragt:
0,00 DKK Samlet:

Shop videre Til kassen

70 27 11 30

Kategorier

Nyhedsbrev

Indtast din email og modtag nyheder og gode tilbud i din mailboks

Kodelåse - Adgangskontrol

MED EN KODELÅS HÆVER DU DIN SIKKERHED TIL DET NÆSTE NIVEAU HER PÅ LÅSERABATTEN.DK

Private, virksomheder og andre offentlige institutioner benytter dagligt kodelåse til at beskytte deres ejendom mod ubudne gæster. I forhold til en traditionel lås har en kodelås til dør flere fordele, som du blandt andet kan læse mere om nedenfor.

 

Kodelås anbefaler vi som en problemfri løsning som alternativ til traditionelle låsesystemer. Du kan benytte kodelåse til yderdøre i dit hus eller lejlighed, og vi har desuden avancerede kodelåsesystemer til erhvervsmæssig brug - f.eks hvor det er forbundet med administrative ulemper at håndtere mange forskellige nøgler. Det kan f.eks. være i hotelbranchen eller ved udlejning af sommerhuse og ferielejligheder, hvor vi leverer låse med såkaldt flergangskoder, der virker flere gange og slettes, når der tildeles en ny kode til låsen.

I privat sammenhæng er en kode lås praktisk i flere sammenhænge. Dels slipper du også her for besvær med nøgler og frygt for tabte nøgler. Du vil altid kunne komme ind i dit hjem med den rette låsekode. Men du har også mulighed for at tildele gæster, rengøringspersonel, vagtpersonale eller håndværkere en engangskode for adgang til hjemmet. Her slettes koden automatisk efter en enkelt gangs brug.

Med en kodelås til din hoveddør bliver din dør nøglefri og du behøver ikke nøgler.


Derudover findes der kodelåse som har indbyggede ”engangskoder”, som for eksempel denne LP903. En engangskode er smart fordi det tillader at du ikke behøver at være hjemme, hvis du står og venter på en håndværker eller rengøringspersonale. Du giver dem bare en kode, som så kun virker én gang. På den måde sparer du både tid og penge.

 

Kig i vores webshop her på Låserabatten.dk og du vil blive mødt af nogle priser, som de færreste her i landet matcher – der er penge at spare i alle priskategorier.