Ruko Hængelåse

Alt i Ruko hængelåse i alle skringsklasser.

Ruko Hængelåse 

SPAR TID OG PENGE!  KØB DIN NYE RUKO HÆNGELÅS ONLINE I WEBSHOPPEN HOS LÅSERABATTEN.DK

 

Skal du bruge en hængelås til dit kælder- eller loftsrum, cykelskur eller til haveskuret?

 

 Ruko hængelås – optimal kvalitet og sikkerhed. Ruko 6 stifts, Serie 1200 -D12 eller Garant Plus hængelåse i et stort udvalg, de fleste med tvangslukning (nøglen skal tages ud ved låsning), hærdet stålbøjle i krom, låsehus i messing eller stål og låsemekanismer som kan omkodes. Godkendt i SKAFOR grøn, blå eller rød kategori. I webshoppen hos Låserabatten.dk kan du finde en Ruko hængelås til ethvert tænkeligt formål og i mange forskellige prisklasser, alle med den fællesnævner at låsene er af absolut topkvalitet – og hos Låserabatten.dk oven i købet til yderst favorable priser.

 

En Ruko hængelås er et eksempel på en hængelås, som er af meget høj kvalitet. Det kan blandt andet ses i deres Ruko RG2641 model, som er en Garant Plus hængelås. Vi har været i branchen i over 60 år, så vi mener selv, at vi har styr på hvad de forskellige modeller er i stand til. Garant Plus hører til på øverste hylde når det kommer til sikkerhed.

 

Man kan aldrig være for hurtigt ude når det gælder sikkerhed

Når du er ude for hjemmet eller arbejdspladsen, ved du aldrig hvornår indbrudstyvene kan slå til. Surf derfor ind i dag på Låserabatten.dk og køb en Ruko hængelås – dét giver ro i sindet.

 

Gennem 80 år har Ruko været Danmarks førende leverandør af låse og nøgler. Med udgangspunkt i denne position er produktprogrammet løbende blevet udviklet og udvidet. I dag er Ruko totalleverandør til låsemarkedet og en særdeles aktiv aktør på det voksende sikringsmarked.  Låserabatten.dk tilbyder låse- og sikringsmarkedet et bredt sortiment af produkter, der kan medvirke til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier. Bestil en Ruko hængelås eller gerne flere hos Låserabatten.dk og sov bedre om natten. Ruko hængelås – symbolet på optimal sikkerhed

Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier