Dorma Dørpumper

Dorma Dørpumper 

Dorma Dørpumpe 

Hos Laaserabatten.dk finder du et stort udvalg af funktionsdygtige Dorma dørpumper til både udvendige og indvendige døre og branddøre. Dorma har mange års erfaring og er globalt leverandør af dørsystemer og dørteknologiprodukter, hvilket gør dem til nogle af de bedste på markedet, når det kommer til dørpumper.

Det er især smart at have en dørpumpe, også kaldet for dørlukkere, monteret på de døre, hvor der er meget trafik, såsom butikker, offentlige institutioner og lignende. Dormas kvalitet og mange års erfaring er da også grunden til at vi har dem i vores sortiment sammen andre anerkendte brands såsom Dictator og Geze. Dørpumperne fra Dorma kommer i forskellige størrelser og prisklasser samt med talrige funktioner og muligheder for påsætning, så du kan med garanti finde den dørpumpe, du lige står og mangler her på siden.

9 varer
Dorma TS 73 str.2-4. Dorma dørlukker med arm til...
954,00 DKK 1 192,00 DKK
Nedsat pris
Dorma TS 83 str.2-5. Dorma dørlukker med arm til...
1 039,00 DKK 1 299,00 DKK
Nedsat pris
Dorma dørlukker, type B med glideskinne til montering på...
1 953,00 DKK 2 443,00 DKK
Nedsat pris
Dorma dørlukker, type G med glideskinne til montering på...
1 953,00 DKK 2 443,00 DKK
Nedsat pris
Dorma dørlukker, type B med glideskinne til montering på...
1 221,00 DKK 1 526,00 DKK
Nedsat pris
Dorma dørlukker, type G med glideskinne til montering på...
1 221,00 DKK 1 526,00 DKK
Nedsat pris
Dorma vinkelkonsol til TS83 dørpumpe
371,00 DKK 412,00 DKK
Nedsat pris
Dorma vinkelkonsol til TS93 glideskinne.
462,00 DKK 513,00 DKK
Nedsat pris
Dorma fasthold G92/G93
479,00 DKK 531,00 DKK
Nedsat pris
Viser 1 - 9 af 9

Automatisk dørlukker til trafikerede døre, brand- og sikkerhedsdøre 

En dørpumpe eller dørlukker sørger for at lukke døren langsomt ved hjælp af enten mekanisk eller hydraulisk kraft efter åbning. Det gør dem blandt andet særlig brugbare på døre med megen trafik samt branddøre og sikkerhedsdøre, som ikke er åbnet for længe ad gangen eller som skal lukkes nænsomt.

Hvorfor du skal investere i en dørpumpe, er faktisk meget simpelt: du kan ikke smække med døren, ergo du mindsker risikoen for at ødelægge den. Du kan ikke få fingrene i klemme, hvilket er meget smart ved steder, hvor der løber mange børn rundt og kan finde på at lege ved døren. Døren vil altid lukke automatisk og du skal derfor ikke bekymre dig om træk eller det at skulle holde døren lukket efter eksempelvis gangbesværede personer. Med andre ord vil du kunne vedligeholde din dør, så den holder pæn i længere tid, opretholde et godt indeklima og samtidig beskytte de omkringværende for uheld og skader ved døren.  

Sikre din dør med en dørpumpe fra Dorma 

Med en dørpumpe fra Dorma er det super let at sikre din dør. Du kan anvende dørlukkeren på indvendige døre, udendørs døre samt brand- og sikkerhedsdøre. Flere af modellerne har en indstillelig lukkehastighed, så du selv kan bestemme, hvor hurtigt eller hvor langsomt døren skal lukke i. Dørlukkeren er enkel og hurtig at montere, så du behøver ikke at skulle få en professionel til at gøre det. Du kan tilmed gøre den vendbar uden omstilling og dørpumpen leveres selvfølgelig med alle de nødvendige skruer og skabeloner.

Med en af Dormas dørpumper fra Laaserabatten.dk kan du så let som ingenting sikre din dør. Når du bestiller hos os, bliver dine varer altid pakket professionelt for hurtig og sikker levering. Ved køb over DKK 1000,- får du desuden gratis forsendelse.

Dormas Dørpumper fra Laaserabatten.dk 

Låserabatten er en del af et sikringsfirma, som har eksisteret i mere end 60 år. Vi ved derfor, hvilke dørpumper du burde købe og hvilke funktioner, der er vigtige at have for øje i udvælgelsen af nye låse- og dørteknologier.

Det skal være let, enkelt og effektivt at handle hos Låserabatten. Så har du spørgsmål angående vores Dorma dørpumpe, levering eller måske noget helt tredje, kan du altid kontakte os ved at sende din henvendelse til kundeservice eller ringe på tlf.70 27 11 30, hvor der vil sidde en behjælpelig medarbejder klar med gode råd og vejledning.