Dørgreb 

DYK NED I VORES ENORME UDVALG AF DØRGREB I ALLE TÆNKELIGE MATERIALER, FACONER OG STILARTER

Der er forskel på dørgreb, alt efter om de skal være indendørs eller udendørs. Har du hoveddør direkte ud til gaden, kræver det at dørgrebet, kan stå mod elementerne. Vinteren i Danmark kan være hård ved udendørs dørgreb, derfor er det vigtigt at vælge et, der er af tilstrækkelig høj kvalitet.

Vi har dørgreb i mange forskellige prisklasser, alt efter hvad du leder efter. Hvis du gerne vil have meget solide greb til døren af høj kvalitet, kan du ikke gå galt i byen med Ruko. Hvis du derimod gerne vil have noget, som er en smule mere unikt at se på, bør du følge dette link.

 

Dørgreb i træ

Hvis du holder af følelsen af træ fremfor hærdet metal, har vi også nogle produkter til dig. Dette dørgreb i træ er lavet i almue stil og er til indvendige døre. Hvis du vælger træ frem for messing, vil du få et mere rustikt og landligt udseende. I ældre tid var det ofte sådan, at folk på landet og uden for byerne havde dørgreb i træ, mens de i byerne benyttede metaller. Holder du meget af træ, er det i hvert fald værd at overveje.

I kategorien Dørhåndtag indendørs finder du mange eksempler på flotte greb.

 

Kyner dørgreb

Er du mere til et gammelt ”look”, vil en af vores mange Kyner dørgreb være at foretrække. Med et Kyner dørgreb sender du kort fortalt din dør 50-100 år tilbage i tiden.

Se for eksempel dette elegante Empire-greb eller dette dørgreb med langskilt, der minder om dem, man kunne finde hos adelen tilbage i 1900-tallet. 

Så hvad venter du på? Et dørgreb er en billig måde at ”dekorere” dit hjem på - et enkelt håndtag ændrer nemlig hurtigt hele udseendet og følelsen af døren og det rum, man træder ind i.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier