Penge og Brandskabe

Penge og Brandskabe 

BESKYT DINE DOKUMENTER MED ET DOKUMENTSKAB AF HØJ KVALITET FRA LÅSERABATTEN.DK

Har du eller din virksomhed brug for et dokumentskab til vigtige papirer?

Stærke låse på dørene, alarmsystemer og indbrudssikrede vinduer er altid en god investering for virksomheder og private. Desværre glemmer vi en gang imellem, at der findes nogle indbrudstyve derude, som ikke er bange for en udfordring. Hvis først alarmsystemet er slået fra og døren brudt op, – eller hvis tyvene tager chancen og håber de kan nå at få fat i værdigenstande inden alarmen får kaldt på politiet – er der intet der står mellem virksomhedens uundværlige dokumenter og den grådige tyv. Selv hvis tyveri er udelukket på grund af et fantastisk sikkerhedssystem, kan dokumenterne hurtigt blive til aske i tilfælde af brand.

Hvad end du har brug for et sikkert dokumentskab til dit private hjem eller i virksomheden, har vi et bredt og interessant udvalg. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

Flere dokumentskabe at vælge mellem

Ligesom med alle andre produkter er der flere ting at overveje når du skal ud og købe et dokumentskab.

For det første skal prisen overvejes: hvor meget må skabet koste. Det kommer an på hvor stort dit budget er og hvor vigtige dokumenter virksomheden lægger inde med. Fælles for dem alle er, at de er sikret mod brand.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om hvilket dokumentskab du skal købe, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med sikkerhedssystemer, så vi giver gerne gratis rådgivning i forbindelse med salget. Du skal blot ringe til 70 27 11 30 eller sende os en mail på info@laaserabatten.dk

Hvis du ikke længere er i tvivl, er det bare med at smide dit udvalgte skab i indkøbskurven, så har du efter et par dage.

BESKYT DINE EJENDELE MED ET VÆRDISKAB FRA LÅSERABATTEN.DK

Ligger du inde med værdigenstande, som du for alt i verden ikke vil miste?

Mange af os tror at en stærk lås på hoveddøren eller hærdede vinduer er nok til at holde indbrudstyve ude. I mange tilfælde er det også rigtigt nok, men hvis indbrudstyven formår at bryde ind, er der ikke noget som stopper ham for at snuppe dine mest værdifulde ejendele.

Med et af vores værdiskabe kan du med ro i sindet tage af sted på ferie eller besøge venner og bekendte i den anden ende af landet, uden at skulle bekymre dig om hvorvidt dine mest dyrebare ejendele er i sikkerhed.

Mange værdiskabe at vælge mellem

Når du skal vælge et værdiskab er der flere ting at overveje:

Hvor meget må det koste?

Hvor stort skal det være?

Er der visse funktioner som skal følge med?

Når du har fundet frem til svaret kan du klikke ind på denne side, hvor du finder en oversigt over vores værdiskabe. Det skal lige nævnes at pengeskabene på denne side ikke er forsikringsgodkendt. Leder du derimod efter sådan et værdiskab, skal du i stedet klikke her eller her.

Billigere end andre steder på nettet

Vores mål er at levere de bedste sikkerhedsløsning til de laveste priser. Hvis du er blevet overbevist om værdien ved et værdiskab, kan du her på Låserabatten.dk finde nogle fantastiske skabe, hvis værdi er langt højere, end dét vi sælger dem for.