Kodelåse

Kodelåse  

HÆV DIN SIKKERHED TIL DET NÆSTE NIVEAU MED EN KODELÅS

Private, virksomheder og andre offentlige institutioner benytter dagligt kodelåse til at beskytte deres ejendom mod ubudne gæster. Hos Låserabatten har vi et stort udvalg af smarte kodelåse, hvortil det også er muligt at finde en særdeles velegnet låsekasse til. I forhold til en traditionel lås har en kodelås til dør flere fordele, som du blandt andet kan læse mere om nedenfor.

Vi anbafaler en kodelås som en problemfri løsning og som alternativ til traditionelle låsesystemer. Du kan benytte kodelåse til yderdøre i dit hus eller i din lejlighed, og vi har desuden avancerede kodelåsesystemer til erhvervsmæssig brug - fx hvor det er forbundet med administrative ulemper at håndtere mange forskellige nøgler. Det kan eksempelvis være i hotelbranchen eller ved udlejning af sommerhuse og ferielejligheder, hvor vi leverer kodelåse med såkaldt flergangskoder, der virker flere gange og slettes, når der tildeles en ny kode til låsen.

I privat sammenhæng er en kodelås praktisk i flere sammenhænge. Dels slipper du også her for besvær med nøgler og frygt for tabte eller glemte nøgler. Du vil altid kunne komme ind i dit hjem med den rette låsekode. Men du har også mulighed for at tildele gæster, rengøringspersonel, vagtpersonale eller håndværkere en engangskode for adgang til hjemmet. Her slettes koden automatisk efter en enkelt gangs brug.

Med en kodelås er det med andre ord slut med at dele nøgler ud til en dør, hængelås og nøgleskab - en lås med kode tager højde for det hele.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

Med en kodelås til din hoveddør slipper du for nøgler

Derudover findes der kodelåse som har indbyggede ”engangskoder”, som for eksempel denne LP903

En engangskode er smart, fordi det tillader, at du ikke behøver at være hjemme, hvis du står og venter på en håndværker, rengøringspersonale eller en ven. Du giver dem bare en kode, som så kun virker én gang. På den måde sparer du både tid og penge.

Kig i vores webshop her på Låserabatten.dk og du vil blive mødt af nogle priser, som de færreste her i landet matcher. Hos os er der nemlig penge at spare i alle priskategorier.