Fragt og levering

LEVERING:

Laaserabatten.dk leverer normalt indenfor 1-5 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere, og i disse tilfælde vil kunden blive informeret om forventet leveringstid.
Der tages forbehold for udsolgte varer, og dermed udskudt leveringstid.

Alle varer sendes med GLS som pakke hvor der skal kvitteres for modtagelse, på den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS´s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvem varen er blevet udleveret til.

Større varer sendes med danske fragtmænd direkte fra vores leverandører.

Der kan i sjældne tilfælde opkræves ekstra fragt på grund af størrelse eller vægt for varer over 10 kg eller varer sendt til udlandet.

Alle ordre/vare på 20 kg. og opefter, som f.eks. værdibokse/pengeskabe/sikringsskabe/brandskabe mm. leveres til fortov eller rampe i stueplan, på den pågældende leverings adresse som angivet ved/i ordre afgivelse.

Yderligere indtransport sker efter regning og forudgående aftale, kontakt Laaserabatten.dk for pris.

  • Fragt på alle ordrer under 10 kg. er 80 kr.
  • Pengeskabe o.lign. sendes efter Dansle Fragt mænds takster.
  • Fragt på forsendelser til udlandet er: efter GLS eller postdanmarks takster.

REKLAMATIONSRET:

Du har som kunde ret til at reklamere og over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er konstateret.

Hvis du vil reklamere over varen skal du medsende følgende :

  • Kopi af faktura

  • Beskrivelse af fejl og eventuelle mangler

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage

FORTRYDELSESRET:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på Laaserabatten.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde.

Hvis fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen skal sendes til afsenderen af pakken, men det vil være en stor hjælp hvis du kontakter os først. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen hos GLS eller Danske Fragtmænd.

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når Låserabatten.dk eller vores leverandør, har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Det er derfor vigtigt at vi får oplyst registrering nummer og kontonummer til dit pengeinstitut.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god ide at gemme den originale emballage indtil du har fundet ud af om du vil beholde det købte eller ej.

Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes væsentligt og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Refusion overføres først kommende hverdag.

VARERETURNERING:

Varereturneringer skal ske til adressen:

Låserabatten.dk
Rugårdsvej 191
5210 Odense NV

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter GLS eller Post Danmark når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til laaserabatten.dk

Hvis varen er modtaget ved anden fragt type anbefales det, at den sendes retur på samme type som modtaget fragt type.

TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Laaserabatten.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden.
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Læs mere om ODR her